“Cities of the Future” Proje Pazarı Etkinliği

Değerli Araştırma ve İş Dünyası Temsilcileri,
Avrupa Birliği tarafından finanse edilen “Türkiye Ufuk2020’de” Projesi kapsamında Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, TUBİTAK, 30 Eylül 2016 tarihinde İstanbul Intercontinental Otel’de düzenlenecek olan “Cities of the Future” Proje Pazarı etkinliğini onurlandırmanızı diler.
Etkinlik aşağıda yer alan Ufuk2020 çağrılarını hedeflemektedir:
• ‘Smart and Sustainable Cities’ ve ‘Energy Efficient Buildings’
• ‘Factories of The Future’
• ‘Sustainable Process Industries’ ve ‘Circular Economy’
• ‘The European Green Vehicles Initiative’
“Cities of the Future” etkinliğine söz konusu alanlarla ilgili 300’e yakın Avrupalı ve Türk akademi, sanayi, kamu kurumu ve STK temsilcisinin katılması planlanmaktadır. Ayrıca, Avrupalı ve Türk araştırmacıların yanı sıra AR-GE alanında faaliyet gösteren yüksek vasıflı KOBİ’ler ile iletişime geçebilmeniz için essiz bir fırsat oluşturacak bu etkinliğin mevcut Ufuk2020 çağrıları için yeni ortaklıklar oluşturmak ve iletişim ağınızı genişletmek için çok faydalı bir platform olacağı değerlendirilmektedir.
Etkinliğimize katılın, proje fikirlerinizi tanıtın ve bu fikirleri potansiyel ortaklarla yüz yüze görüşün!
Etkinliğe katılmak için proje fikrinizi ve kısa bir öz geçmişinizi bize iletmeniz gerekmektedir. Yapmanız gereken tek şey web sitemizden kayıt yaptırıp yüz yüze görüşme randevularınızı almanız.

Detaylı bilgi için Nezahat Yılmaz (n.yilmaz@idi.ie) ile iletişime geçebilirsiniz.
İstanbul’da görüşmek dileği ile,
Saygılarımızla,