ERTICO’da Yönetim Kurulu Başkan Değişikliği

AUSDER olarak bizimde katıldığımız 20 Haziranda Brüksel’de gerçekleşen ERTICO Think-Thank toplantısında ERTICO yeni yönetim kurulu başkanı için seçim yaptı.
Başkan olarak üç başarılı yıl geçiren Cees de Wijs seçim sonrası görevini Angelis Amditis’e devretti.
Angelis Amditis yaptığı konuşmada ERTICO’da ortaklıkların önemini ‘ERTICO Ortaklığı’nı daha da güçlendirmek ve geleceği daha iyi tanımlamak ve geliştirmek için kilit bir kuruluş olarak rolünü sürdürmek (ve hatta mümkün kılmak) için tüm ERTICO ortakları ve ERTICO Ofisi ile yakın işbirliğini sürdüreceğim.’ sözleriyle ifade etti.AUSDER olarak bizde Sayın Angelis Amditis’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

2. AUSDER ULAŞIMDA AKLIN YOLU ÖDÜLLERİ

Derneğimiz tarafından düzenlenen Ulaşımda Aklın Yolu Ödüllerinin İkincisi 13-14 Mart 2019 tarihinde düzenlenecek olan 1. AUS Zirvesinde sahiplerini bulacaktır. Başvurular başlamış olup detaylara “Haberler/Duyurular” sayfasından ulaşılabilir.