ICSG 6. ULUSLARARASI İSTANBUL AKILLI ŞEBEKELER ve ŞEHİRLER KONGRE ve FUARI

AUSDER‘in de yürütme kurulunda yer aldığı,  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) destekleri ile ELDER ve GAZ-BİR’in stratejik partnerliğinde gerçekleştirilecek olan ICSG İstanbul 2018 6. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı 25- 26 Nisan 2018 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde yapılacaktır. Çok sayıda yerli ve yabancı katılımcı ve ziyaretçinin yer alacağı etkinlikte derneğimizde yer alacaktır.

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) tarafından, Türkiye Doğalgaz Dağıtıcıları Birliği Derneğinin (GAZBİR) stratejik partnerliğinde hayata geçirilen ‘Türkiye Akıllı Şebekeler 2023 Yol Haritası’nın sonuçları da ICSG 2018 de değerlendirilecektir.

2. AUSDER ULAŞIMDA AKLIN YOLU ÖDÜLLERİ

Derneğimiz tarafından düzenlenen Ulaşımda Aklın Yolu Ödüllerinin İkincisi 13-14 Mart 2019 tarihinde düzenlenecek olan 1. AUS Zirvesinde sahiplerini bulacaktır. Başvurular başlamış olup detaylara “Haberler/Duyurular” sayfasından ulaşılabilir.