ASYA Trafik Sinyalizasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş.

ASYA Trafik Sinyalizasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Mehmet Akif ÇELİK
Genel Müdür
18 Ağustos 2016
+90 312 396 0062-63 / +90 312 396 0008
akifcelik@asyatrafik.com.tr
www.asyatrafik.com.tr
İstanbul Yolu 24. Km Susuz Mah. Dempa Sit. Dempa Cad. No:25-27 Y.Mahalle / ANKARA
Asya Trafik Sinyalizasyon A.Ş, 2011 yılında, Akıllı Trafik Sistemleri (SİSTRA), Sinyalizasyon (SİNTRA), Güneş Enerjili Sistemler (SOLTRA), LED’li Sistemler (LEDTRA), LED’li Aydınlatma Sistemleri (LUXTRA), Yol Güvenliği Ürünleri (PLASTRA), Trafik Levhaları (REFLECTRA) ile Yazılım ve Projelendirme Hizmetleri alanlarında faaliyet göstermek üzerine kurulmuştur.

2015 yılında KOSGEB “Yılın Genç Girişimcisi” ödülünü alan Asya Trafik A.Ş., Ostim Yenilenebilir Enerji Kümelenmesi ve AUSDER – Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği üyesidir.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi, Orhangazi (Samanlı) Tüneli Projesi, Aşkabat Olimpiyat Köyü Çevre Yolu Sinyalizasyon Projesi, Bolu Dağı Tüneli Projesi, Ankara Sinyalize Kavşak Yapım Projeleri, Kayseri Kayseray Raylı Sistem Projesi, HGS - Hızlı Geçiş Sistemi Projesi gibi onlarca yurt içi ve yurt dışı projede alt taşeron, çözüm ortağı, ürün ve sistem tedarikçisi olarak yer alan Asya Trafik A.Ş., alanında önde gelen kurum ve kuruluşlara hizmet vermektedir.

Bu doğrultuda gün geçtikçe artan bir kapasiteyle hizmet veren, 5.500 m2 üretim ve stok alanında, 50 çalışan ve 10 mühendis kadrosu ile faaliyetlerine devam eden Asya Trafik A.Ş., bugün sahasında Türkiye`nin önde gelen üretim, proje ve uygulama şirketi konumunda olmakla beraber 35 ülkeye ihracat yapmaktadır.