AYTEKİN Aluminyum İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.

AYTEKİN Aluminyum İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Alim AYTEKİN
Firma Sahibi
28.02.2017
+90 232 277 1287 / +90 232 277 1287
info@aytekininsaat.com.tr
www.aytekininsaat.com.tr
Ihlamur Sokak No:8 K:1 D:1 Bornova İZMİR
Firmamız ilk olarak 1963 yılında Arif AYTEKİN adı altında kurulmuş ve inşaat sektöründe hizmet vermeye başlamıştır. Başarıyla tamamladığı her projeden kazanılan bilgi, birikim, kalite ve güvenle güçlenen firmamız; 1986 yılından bu yana AYTEKİN Alüminyum İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. unvanı ile kamu ve özel sektöre teknoloji ve müteahhitlik hizmetlerini vermeye devam etmektedir.

Firmamız tamamladığı projelerden aldığı güçle iş hacmini arttırmış ve ülkemizin önde gelen özel ve kamu kuruluşlarına; Akıllı Ulaşım Sistemleri kurulması ve yönetilmesi kapsamında,

• Trafik Sinyalizasyon Sistemleri Planlanması ve Kurulması,
• Değişken Mesaj Sistemleri
• Meteoroloji Sistemleri Uygulamaları
• Tünel Yönetim Sistemleri
• Elektronik Denetleme Sistemleri
• Trafik Ölçüm Sistemleri,
• Kamera Sistemleri
• Tüm Trafik Sistemlerinin Altyapı ve Üstyapılarının Yapılması
gibi işleri proje bazlı üslenmiş ve yüklendiği taahhütlerini süresinden önce eksiksiz bir şekilde teslim ederek bu günkü güçlü yapısına gelmiştir.

Firmamız proje ekibine gerekli tüm teknik ve güvenlik eğitimlerini vererek, iş güvenliği kapsamında yürürlükte bulunan kanun, tüzük, yönetmelikleri şirket prensibine dönüştürerek çalışmalarına devam etmektedir.