İSBAK İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş.

İSBAK İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş.
Muhammed ALYÜRÜK
Genel Müdür
Kurucu Üye
+90 212 301 9000 / +90 212 301 9002
alyuruk@isbak.istanbul
www.isbak.com.tr
Seyrantepe Mahallesi Cendere Cad. No:56 Kağıthane / İSTANBUL
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından trafik ve sistem mühendisliği ile projelendirme ve uygulama hizmetlerini gerçekleştirmek amacıyla 1986 yılında kurulmuştur.

30 yıllık tecrübesi ve alanında uzman profesyonel kadrosu ile yaptığı çalışmalarla Akıllı Ulaşım Sistemlerindeki teknolojik gelişmelere yön veren İSBAK İstanbul Bilişm ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş.;1996 yılında kurduğu Ar-Ge departmanı ile Türkiye'nin ilklerine imza atarak 2015 yılında kendi bünyesinde faaliyete geçirdiği Türkiye'nin Akıllı Ulaşım Sistemleri alanında ilk yerli lisanslı Ar-Ge Merkezi ile trafik yönetim sistemleri konusundaki uzmanlığını inovatif ve etkili çözümlere dönüştürmektedir.

Akıllı Ulaşım Sistemlerindeki tecrübesini Akıllı Şehir Çözümlerine aktarmak için misyon, vizyon ve değerlerini yenileyen İSBAK, Türkiye'de ve Dünya'da Akıllı Şehrin Mimarı olarak İstanbul başta olmak üzere geleceğin şehirlerine yön vermeye devam ediyor.

Faaliyet Alanları

*Akıllı Şehir Teknolojileri ve uygulamaları
*Ulusal ve uluslararası danışmanlık ve proje hizmetleri
*Akıllı Ulaşım Sistemleri