ISSD Bilişim Elektronik Eğitim San. ve Tic. A.Ş.

ISSD Bilişim Elektronik Eğitim San. ve Tic. A.Ş.
Recep Çağrı YÜZBAŞIOĞLU
Şirket Müdürü
18 Ağustos 2016
+90 312 210 0015 / + 90 312 210 1075
info@issd.com.tr
www.issd.com.tr
Üniversiteler Mahallesi İhsan Doğramacı Bulvarı No:33 Halıcı ODTÜ Teknokent Çankaya / ANKARA
2009 yılında kurulan ISSD, sistem tasarımı ve entegrasyonu, sayısal sinyal işleme, yazılım geliştirme ve elektronik tasarım konularında faaliyet göstermektedir. İhtiyaç duyulan sayısal devrelerin tasarımı ve uygulamaya özel algoritmaların geliştirilmesi ile başlayan ve geliştirilen her nevi yazılımın gömülü platforma aktarılması ile sona eren sürecin tamamı ISSD bünyesinde gerçeklenebilmektedir. Halen ODTÜ Teknokent’deki ofislerinde faaliyetlerine devam eden ISSD, trafik yönetimi, dinamik kavşak kontrol sistemi, plaka tanıma ve elektronik denetleme konularında çözüm üretmekte ve pazarda lider olan ürünler geliştirmektedir.

Şirketimiz tarafından geliştirilen Dinamik Kavşak Yönetim Sistemi CHAOS, Türkiye, Hindistan, Gürcistan ve Kazakistan'da yaklaşık 700 noktada aktif olarak kullanılmaktadır.

Trafik denetleme sistemleri, alternatif veri toplama sistemleri (Bluetooth, FCD), trafik simülasyon yazılımları ve trafik mühendisliği danışmanlığı ISSD’nin fark yaratan diğer ürün ve hizmetleri arasındadır.

Genç ve yetenekli ekibi ile ISSD sürekli geliştirmekte olduğu Ar-Ge projeleri ile ulaşım sorunlarına çözüm aramaya devam edecektir.