KİSAN İnşaat İnşaat Mühendislik San. Ve Tic. A.Ş

+90 212 924 5960 / +90 212 924 5970
info@kisan.com.tr
www.kisan.com.tr
Küçükköy Karayolları Mahallesi Kadir Akdoğan Cad. 547/1 Sokak No:2 G.O.Paşa / İSTANBUL
KİSAN GRUP, KİSAN İNŞAAT A.Ş. adı altında trafik güvenliği alanında faaliyet göstermek üzere 1988 yılında kurulmuştur. Grubumuzun ana faaliyet konuları karayollarında yol çizgi uygulamaları, trafik levhaları ve oto korkuluk imalat ve montajı olmakla birlikte, grubumuz faaliyet alanlarına Akıllı Ulaşım Sistemleri'ni de ekleyerek, Türkiye’de trafik güvenliği sektöründe dört ana konunun proje, imalat ve uygulamasını bünyesinde bulunduran tek firma olmuştur. KİSAN GRUP, uzun yıllara dayanan deneyimi, üretim tesisi ve uygulama kapasitesi bakımından ülkemizin ve Avrupa’nın önde gelen kuruluşlarındandır. Grubun bünyesinde yaklaşık 400 beyaz ve mavi yaka çalışanı bulunmaktadır.

Tamamı grubumuza ait Sakarya 2. Organize Sanayi Bölgesinde 50.000 m2 üzerinde kurulu 12.000 m2 üretim tesislerinde; termoplastik ve çift komponentli yol çizgi malzemelerinin üretimini, Trafik levha ve konstrüksüyonlarının üretimini, çelik oto korkuluk üretimini gerçekleştirmektedir.