MCE Bilişim Elektronik Mühendislik
berkant@mce.com.tr
www.mce.com.tr
Ceyhun Atuf Kansu Caddesi No:49/4 Balgat Çankaya / ANKARA
MCE Bilişim Elektronik Mühendislik, hizmet verdiği alanlarda müşterilerine en iyi ve profesyonel hizmeti sunmayı ve kurumsal ilişkilerinde güvene dayalı sürdürülebilir işbirliği ve gelişimi hedeflemektedir. Firmanın ismi çok kavramlı mühendisliği ifade etmektedir.; (M)ulti (C)oncept (E)ngineering. Projelendirme, saha kontrollüğü ve danışmanlık alanlarında hizmet vermekte olup niş projeler üzerinde çalışmayı hedeflemiştir. Odaklandığı alanlar Ulaşım Planlaması ve Gürültü Koruma'dır. Sürdürülebilir çözümler üretirken çevreye saygılı alternatiflere önem vermektedir.

Faaliyet Alanları
Ulaşım Planlama, Lojistik Ana Planı, Ulaşım Ana Planı, Gürültü Perdesi Tasarımı, Ulaşım ve Trafik Düzenleme Projeleri, Akıllı Ulaşım Sistemleri Danışmanlığı, Karayolu ve Demiryolu Projelendirme

İnsan kaynağının önemini bilen firma bünyesinde konusunun uzmanı mühendislere yer verirken yerli ve yabancı iş ortakları ile çalışmaktadır. Müşterileri ile güvene dayalı uzun dönemli iş ilişkileri kurarak hizmet vermeyi prensip haline getirmiştir. Firma ayrıca yerli ve bazı yabancı üniversiteler ile de iyi ilişkiler kurmuş ve kurmaktadır. Benzersiz iş modeli ile değerli know-how'ı her ölçekteki projelerde Türkiye özel sektörüne ve kamuya taşımaktadır. MCE, müşteri ihtiyaçlarını proje karmaşıklığı ve boyutundan bağımsız olarak en iyi şekilde karşılayarak büyümesini sürdürmektedir.