VERİSUN Bilişim
+90 216 688 1175/ +90 216 688 1175
sadullah@verisun.com
www.verisun.com
Kozyatağı Mahallesi Değirmen Sokak No:16 Ar Plaza A Blok Ofis 111-112 Kadıköy / İSTANBUL
Verisun Bilişim 2011 yılında mobil odaklı akıllı şehir çözümleri başta olmak üzere teknolojik alanlarda çözümler üretme ve geliştirme amacıyla kurulmuştur. Mobiliteye inanan bir firma olarak mobil ile sınırlı olmamakla birlikte uçtan uca M2M çözümleri ve desktop uygulamaları ile hayatı daha kolay ve akıllı kılmayı hedeflemektedir.

İş yelpazesinde akıllı iş, akıllı hayat ve akıllı şehir alanlarında geliştirdikleri çözümler yer almaktadır. Bu iş yelpazesine IOT alanını da ekleyerek donanım ve yazılımı bir araya getirip, akıllı şehir mobilyaları da üretmektedir.

Toplu Ulaşım Platformu kapsamında geliştirdiği uygulamalar arasında Akıllı Durak Algoritmasını, Akıllı Durak Cepte ve Nasıl Giderim Algoritmasını sıralayabiliriz.

Akıllı Durak Cepte ile bulunduğunuz konuma en yakın olan durak bilgisini ve ilgili duraktan geçen otobüslerin bilgisini, kaç dakika sonra geleceğini anlık olarak öğrenebilirsiniz.

'Nasıl Giderim' Algoritması ile de iki nokta arasında toplu taşıma ile en uygun ulaşım rotalarını takip edebilirsiniz.

Verisun Toplu Ulaşım Platformu, İstanbul başta olmak üzere birçok şehirde hizmet vermektedir.