YÜSEL PROJE Uluslararası A.Ş.
Faik TOKGÖZOĞLU
17 Ocak 2018
+ 90 312 495 70 00 / + 90 312 495 70 24
faikt@yukselproje.com.tr
www.yukselproje.com.tr
Birlik Mahallesi 450. Cadde No:23 06610 Çankaya ANKARA
1978 yılında kurulan ve tasarım, müşavirlik ve proje yönetimi ana başlıkları altında hizmet veren Yüksel Proje, ulaşım, altyapı ve çevre ile binalardan oluşan geniş bir sektörel yelpazede faaliyet gösteriyor.

Yüksel Proje, ENR News Record 2015 yılı verilerine göre dünyanın en büyük 225 tasarım firması sıralamasında 204. sırada yer alırken; iki yıldır Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin düzenlediği “Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı” araştırmasında müşavirlik dalında ilk sıralarda yer alıyor.

2017 yılında ARGE Merkezi unvanını alan Yüksel Proje, şu anda Ankara Merkez Ofisi’nin yanı sıra ulusal ve uluslararası birçok ofis ve şantiyede 1300 kişiyi aşkın personeli ile görev yapıyor.

Çalışanlarının %50’si mühendis olan Yüksel Proje, en büyük yatırımını insan kaynaklarına yapıyor. Firma başarısının sırrını, “Uzun yıllardır Yüksel Proje’de hizmet veren ve yüzlerce projeye imza atan bir yönetim kadrosunun deneyimleri ile Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden mezun olan genç, dinamik ve donanımlı çalışanların enerjisini birleştirmek; genç bakış açısını daima korumak” olarak tanımlıyor.

Türkiye ve dünyadaki sektörel gelişmeleri yakından takip eden, yenilikçi bir yapılanmayı benimseyen firma; insan kaynakları gücü, çalışma prensipleri, güçlü referansları ve yenilikçi bakış açısıyla dünya çapında sektörünün önde gelen firmalarından biri olma hedefine doğru kararlı adımlarla ilerliyor.