12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası 6-8 Ekim Tarihlerinde İstanbul Atatürk Havalimanında Gerçekleşiyor

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Yerleşkesinde 6-8 Ekim 2021 tarihlerinde yapılacak olan 12. Ulaştırma ve Haberleşme Şûrası kayıtları devam ediyor.

1945 yılından bu yana gerçekleştirilen ve ekim ayında 12’incisi yapılacak olan Ulaştırma ve Haberleşme Şûrası’nın 2021 teması Lojistik – Mobilite – Dijitalleşme olarak belirlenmiş ve T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın Türkiye Ulaştırma Politikası vizyonu odağında planlanmış olup 6-8 Ekim tarihlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı C Terminalinde gerçekleştirilecek.

100’den fazla katılımcı firma, 25 ülke bakanlığı ve 80’den fazla konuşmacının olacağı 12. Ulaştırma ve Haberleşme Şûrası’nda AUS Türkiye olarak biz de  katılım sağlayacak olup siz paydaşlarımızı da C-212 numaralı standa bekliyoruz.

Şûra ile ilgili daha fazla bilgi almak ve kayıt olmak için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz: https://ulastirmasurasi.gov.tr/