4. Ulaşımda Aklın Yolu Ödülleri Kazananları Belli Oldu

AUS alanında çalışan kişi, kurum ve kuruluşları desteklemek adına her sene düzenlenen ve SUMMITS Uluslararası AUS Zirvesi kapsamında verilen Ulaşımda Aklın Yolu Ödülleri bu sene pandemi dolayısıyla zirvenin 2022’ye ertelenmesi ve daha geniş katılımlı bir ortamda verilebilmesi için etkinlik organizatörlüğünü yaptığımız ve 4-5 Haziran 2021 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek ICSG’21 8. Uluslararası Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarında gerçekleştirilecek Ödül Töreni ile kazananlara takdim edilecektir.

Rekor katılımın gerçekleştiği 2021 Ulaşımda Aklın Yolu ödüllerinde Başkanlığını Doç. Dr. Ahmet YAZICI’nın (ESOGÜ) yaptığı ve Erol YANAR (AUS Türkiye), Esma DİLEK (HGM), Serhat MELİK (Tubitak), Berrin BENLİ (Novusens), Cem Vedat IŞIK (Amazon Bilişim) ve Selman DEMİREL’den (Türksat) oluşan jüri zor bir görevi yerine getirerek bu senenin kazananlarını belirlediler.

Bu zorlu görevi yerine getiren jüri üyelerimize, katılımları ile ilgi gösteren tüm başvuru sahiplerine ve tüm AUS paydaşlarına teşekkürlerimizi sunarken kazananları tebrik ediyoruz.

2021 4. AUS TÜRKİYE ULAŞIMDA AKLIN YOLU ÖDÜLLERİ KAZANANLAR

Belediyecilik Ödülleri

Konya Büyükşehir Belediyesi                Toplu Taşıma Hat Yönetim Sistemi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi              Elektronik Ücret Toplama Sistemi Verileri ile Toplu Taşıma Yolculuk Analizi