Tam Adı / Full Name of Institution
SWARCO Turkey Trafik Sistemleri Ticaret Ltd. Şti.
Serdal KIZILCIK
Genel Müdür
Beştepe Mahallesi Nergiz Sokak 7/2 Via Flat No:23 Söğütözü Ankara
+90 312 219 5121 / + 90 312 219 5166
serdal.kizilcik@swarco.com
SWARCO, merkezi Avusturya'da olan ve giderek büyüyen bir uluslararası gruptur. SWARCO şirketleri yol işaretleme, sinyalizasyon, trafik yönetimi ürün, hizmet ve çözümleri sunmaktadır. Dünya çapında 80 şirkette yaklaşık 3600 çalışan, her gün SWARCO Grubunun trafik sektöründeki başarısını ve liderliğini korumak için çalışmaktadır. Swarco'nun değişken mesaj işaretleri (VMS) için patentli yeni "3G7-Optik" teknolojisine sahip ve EN 12966 standardına uygun olarak en yüksek ışıma gücü sınıfı olan L3 ve L3* ile birlikte tüneller için özel olarak geliştirilmiş L3 (T) ışıma gücü sınıfındaki VMS ürünleri, Türkiye'de birçok tünel projesinde kullanılmaya başlamıştır. Dünyada en çok kullanılan tam adaptif kavşak kontrol cihazı olan Swarco ITC-2, Türkiye pazarında da kendini kanıtlamıştır. ITC-2 tam adaptif kavşak kontrol cihazı, Swarco'nun kentsel trafik yönetim platformu Omnia gibi herhangi bir trafik kontrol merkezine bağlanabilmektedir. Swarco tarafından McCain firmasının satın alınmasıyla birlikte NTCIP haberleşme protokolü de eklenerek ITC-2 yenilenmiştir.