START-UP’LAR İÇİN OPINA ÇALIŞTAYI DÜZENLENİYOR

Üyelerimizden İstanbul Okan Üniversitesi tarafından yürütülen, Start-Up’lar, KOBİ’ler, üniversiteler ve endüstri için, yenilikçilerin genel bilgi birikim düzeyini ve rekabet gücünü arttırarak bölgenin ve Avrupa Birliği’nin ekonomik ve sosyal kalkınmasını destekleyecek yüksek teknoloji ve yeni katma değerli teknolojiler ile ürünlerin geliştirilmesinin teşvik edilebileceği bir bilim, teknoloji ve inovasyon ekosisteminin oluşturulmasını hedefleyen OPINA Projesi kapsamında Start-Up’lar için bir çalıştay düzenleniyor.

28 Mayıs Cuma günü 10:30-17:00 saatleri arasında online olarak gerçekleştirilecek çalıştayda Opina Projesi’nin Start-Up’lara verdiği destekler ve Avrupa Türk Start-Up ekosistemlerinden bahsedilecek olup, Opina Projesi, Okan Üniversitesi, ERTICO, Taysad, Yasad ve desteklenen Start-Up’lardan konuşmacılarla oturumlar gerçekleştirilecektir.

Etkinlik programı ve kayıt olmak için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz; https://www.eventbrite.com/e/opina-for-start-ups-workshop-tickets-154359135329