HAVELSAN Hava Elektronik San. ve Tic. A.Ş.
Baykal YAYLI
11 Mart 2020
byayli@havelsan.com.tr
www.havelsan.com.tr
Mustafa Kemal Mahallesi 2120 Cad. No:39 P.K. : 06510 Çankaya/Ankara
HAVELSAN, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın bir şirketi olarak 1982 yılında kuruldu. Türkiye’nin en büyük teknoloji firmalarından biri kabul edilen HAVELSAN; deneyimi, uzman çalışanları, ileri teknolojiye dayalı yazılım yoğunluklu özgün çözüm ve ürünleriyle sistem entegratörü uluslararası lider bir firmadır. Bünyesinde geliştirilen yüksek teknoloji ve yazılımların yanı sıra HAVELSAN; savunma, güvenlik ve bilişim sektörlerinde teknoloji üreten ve iş ekosisteminde yer alan firmaların çözüm ve ürünlerini de bir araya getirerek müşterilerine anahtar teslim çözümler sağlamaktadır. Yazılım yoğun sistemler konusunda faaliyet gösteren HAVELSAN; - Komuta Kontrol ve Savunma Teknolojileri - Eğitim ve Simülasyon Teknolojileri - Bilgi ve İletişim Teknolojileri - Ülke ve Siber Güvenlik Çözümleri alanlarında özgün ürün ve sistemlerden oluşan çözümlerini Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), kamu kurum ve kuruluşlarının, özel sektörün ve uluslararası müşterilerinin hizmetine sunmaktadır.