Mobil Telekomünikasyon Operatörleri Derneği

+90 212 401 2000
mobil.operatorleri@hs01.kep.tr
www.m-tod.org
Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi No: 199 Levet199 Plaza Kat: -2 (Workinton C3 Ofis) Şişli İstanbul
Kurum Hakkında
Mobil Telekomünikasyon Operatörleri Derneği (m-TOD)

Mobil Telekomünikasyon Operatörleri Derneği (m-TOD), mobil iletişim sektöründe faaliyet gösteren Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone tarafından, Türkiye’nin mobil iletişim teknolojilerinde öncü, yenilikçi ve lider ülke olma hedefine katkı sağlayan ana oyunculardan biri olmak; tam, etik, etkin, rekabetçi ve liberal bir anlayışın hakim kılınmasına doğrudan katkıda bulunmak, operatörlerin insan kaynakları ve hizmet kalitesi ve verimliliğini arttırarak işbirliği alanları oluşturmak ve uygulamak, kamu yararı sağlamak, global pazarlardaki gelişmeleri takip etmek ve üye menfaatlerini korumak amacıyla 2016’da kuruldu.

m-TOD, hem Türkiye’de hem de uluslararası arenada; kamu, özel sektör, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirlikleri geliştirmektedir. Sektöre ilişkin tüm süreçlerde etkin bir rol üstlenme amacında olan m-TOD’un bu doğrultuda kullandığı temel araçlar tutum belgeleri, raporlar ile istatistiki çalışmalardır. m-TOD Yönetim Kurulu; Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone Genel Müdür ve Genel Müdür Yardımcıları düzeyinde üçer kişiden oluşmakta olup Başkanlık, tüzel kişi üyelerin Genel Müdürleri tarafından dönüşümlü olarak yürütülmektedir.