tcddtk
Aziziye Mahallesi Hoşdere Caddesi No:167 Çankaya / ANKARA
Kurum Hakkında
TCDD Teknik Mühendislik Müşavirlik A.Ş.

TCDD Teknik %100 kamu sermayesi yöneten bir mühendislik şirketidir. 2017 yılında TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, TÜRKSAT A.Ş. ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bir iştiraki olarak kurulmuştur: Mühendislik, müşavirlik, varlık yönetimi, teknoloji ve bakım yönetimi alanlarında aktif faaliyet göstermektedir.

Genel Müdür’ün Mesajı:

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), köklü geleneğinin getirdiği tecrübeyi yenilikçi teknolojilerle birleştirerek ülkemizde demiryolu altyapısının her geçen gün gelişmesini sağlamaktadır. TCDD Teknik olarak bizler, mühendislik, müşavirlik ve varlık yönetimi alanlarında başta demiryolu sektörü olmak üzere tüm ulaştırma sektörünün ihtiyaçlarına yaratıcı çözümler getirmek amacıyla yola çıktık. Bölgesinde pazar lideri, uluslararası arenada söz sahibi olmayı hedefleyen bir mühendislik şirketi olarak milli değerlerimizi ve ülkemizin sahip olduğu potansiyeli ortaya koymak için çalışmaya devam edeceğiz.

Mustafa Murat GÜREL - TCDD Teknik Genel Müdürü

6-7-8 Ekim 2021