Valen Bilişim ve Medya Teknolojileri
+90 216 348 82 / 58
engin.tasova@valen.com.tr
www.valen.com.tr
Şerifali Mah. Bayraktar Blv. Adil Sk. No: 36 34775 Y.Dudullu-Ümraniye / İSTANBUL
VALEN Bilişim ve Medya Teknolojileri 2009 yılında, akıllı şehircilik, veri merkezi, digital signage ve endüstriyel bilgisayar konularına odaklanarak, kurumsal firmaların ve sistem entegratörlerinin projelerinde ihtiyaç duydukları donanım altyapılarını sağlamaya yönelik ürün ve hizmetleri tedarik eden, katma değerli distribütör bir firma olarak kurulmuştur.

Endüstriyel bilgisayar çözümlerinde Tayvan'ın lider IPC şirketlerinden olan NEXCOM, IBASE ve AXIOM-TEK'in; endüstriyel ve dış ortam konularında uzman HYUNDAI IT ve LITEMAX firmalarının; veri merkezi ve altyapı yönetimi alanında dünyanın önde gelen markası RARITAN'ın Türkiye distribütörlüklerini yapmaktadır.

Akıllı şehircilik konusunda odağını ve ürün yelpazesini gün geçtikçe artıran Valen Bilişim, partnerleri ile İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerde mobil güvenlik, yolcu bilgilendirme, akıllı trafik, filo yönetimi ve yolcu sayım gibi konularda özel projelere ürün tedariği gerçekleştirmiştir.